Hollywood tallet me Eastwood per pjesemarrjen e tij ne Konventen e republikaneve

Pjesëmarrja e aktorit dhe regjisorit Clint Eastwood në Konventën e republikanëve ka çuditur dhe shokuar shumicën e Hollivudit. Aktorë e regjisorë të ndryshëm kanë mbushur rrjetet sociale me komente nga më të ndryshmet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest